Nyheter

ROX-BOX

ROX-BOX™ er en bærekraftig løsning på tekniske infrastruktursystemer. Den produseres i kontrollerte omgivelser, og transporteres ferdig ut til anleggsplassen.

Roxel Infra & SICE er blitt tildelt et nytt stort prosjekt

Roxel Infra & SICE er blitt tildelt et nytt stort prosjekt. Prosjektet omfatter design-, installasjon og implementering av elektromekaniske og sikkerhetssystemer på E6 mellom Ranheim og Værnes. Etter Roxel Infra’s suksess med to store prosjekter: Verdens dypeste og lengste undersjøiske veg tunnel (RYFAST i Rogaland), ferdig 2019 og verdens nest dypeste veg tunnel (Eysturoyartunnilin på…

Snart åpner verdens første undersjøiske rundkjøring!

Verdens første undersjøiske rundkjøring åpnes snart på Færøyene.Vi i Roxel Infra er stolt over å ha levert elektro og elektromekanisk arbeid og utstyr til dette flotte prosjektet, som også har vakt oppsikt i verdenspressen. Les mer om prosjektet i saken hos BBC Bildene i saken er hentet fra artikkelen hos BBC.

Pressemelding

Roxel Infra AS – som siden oppstarten i 2016 har vært et friskt, lokalt, innslag mot elektroentrepriser i offentlig samferdsel og infrastruktur, er overtatt av Inro fra boet etter det tidligere morselskapet Roxel.