Styrekandidatene 2019

Styrekandidatene 2019

Roxel var en del av Næringslivsforenings prosjekt «Styrekandidatene 2019». Konseptet er utviklet av Næringslivsforeningens ressursgruppe U37 og skal bidra til at flere unge blir aktuelle med profesjonelle styreverv. Gjennom Styrekandidatene får unge en mulighet til å ta del i styrearbeid, strategimøter og investormøter i en periode på et år. Roxel hadde fire kandidater fordelt på fire selskap.

Evelyn Edland er en kandidatene som har vært i hospitering og mener at Styrekandidatene er en god mulighet for både styrene og kandidatene. 

-Styrekandidatene er et viktig bidrag og innsats for å få flere unge i næringslivet inn i bedriftsstyrer, noe som vil være betydningsfullt for å oppnå større diversifisering i norske styrerom sier hun.

Evelyn fikk tilbud om en plass i styret i Roxel Energy AS og takket ja til dette etter endt hospitering.

– Jeg ble i desember 2019, etter endt årlig program, tilbudt og vedtatt som offisielt styremedlem i Roxel Energy AS. Jeg tenker at jeg da trygt kan sette to streker under at dette har vært en suksess for alle parter; Næringsforeningen, Roxel Energy AS og meg som styrekandidat. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Roxel er svært fornøyd med programmet, og ønsker Evelyn velkommen i Roxel-familien.

Share

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann