Delfi Data, Petrolink og Roxel fikk ideen om å opprette EnablerHub

Delfi Data, Petrolink og Roxel fikk ideen om å opprette EnablerHub

EnablerHub er et åpent samarbeid for alle bedrifter som ønsker å levere totalløsninger til krevende smartby-kunder. Ordfører Christine Sagen Helgø sto for den offisielle åpningen av EnablerHub i går. Vi er utrolig takknemlig og stolt!

Delfi Data, Petrolink og Roxel fikk ideen om å opprette EnablerHub våren 2016. Etterspørsel etter leverandører som kunne levere totalløsninger for smarte byer ble registrert over tid. Dette ble også bakteppet for ideutviklingen som står bak EnablerHub. Med erfaring, kunnskap og kremmerånd fra forskjellige bransjer fant selskapene ut at de kunne dekke markedsbehovet gjennom samarbeid og innovasjon.

Grunnleggerne av EnablerHub så at Rogaland var kommet langt i visjonen omkring et mer bærekraftig og sømløst samfunn. Initiativtakerne så derfor muligheten til å danne et unikt selskap. Dette for å bistå i arbeidet til regionen og skape de mest fremgangsrike smartbyene. Tanken var samtidig å forene alle gode krefter og skape et sterkt og fremtidsrettet smartby-miljø som igjen kan gi grunnlag for nye teknologiske arbeidsplasser.

Filosofien er at EnablerHub skal levere komplette løsninger til det offentlige og private markedet og tilby et sentralt punkt for kunder som ønsker totale smartby-løsninger. EnablerHub skal også ha som målsetning å være en sterk bidragsyter til at regionen blir et internasjonalt fyrtårn for smartbyer.

 

Share

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann