Roxel HVAC AS har signert samarbeidsavtale med Teknotherm Marine AS

Roxel HVAC AS har signert samarbeidsavtale med Teknotherm Marine AS

Roxel HVAC AS og Teknotherm Marine AS har inngått en samarbeidsavtale om levering av prosjekter innenfor offshore og maritime fartøy.

Roxel HVAC har lang erfaring i levering av HVAC til offshore industrien, mens Teknotherm Marine AS er spesialister på kjøling innen offshore industrien, og på maritime fartøy.

Dette er to selskaper som utfyller hverandre bra. Vi ser at vi kan dra felles nytte av hverandre, sier daglig leder i Roxel HVAC AS, Rolf Kristoffersen og forretningsutvikler i Teknotherm Gruppen, Runar Nilsen.  Dette er veldig spennende for oss, og med denne samarbeidsavtalen så styrker vi vår posisjon i offshore markedet, samt at nye dører åpner seg for oss på den maritime siden.

Roxel HVAC har god erfaring innenfor marin HVAC, men det er ikke et område vi har fokusert på de senere årene. Med denne samarbeidsavtalen vil det endre seg. Vi vil nå fokusere både på offshore og marine.

Roxel HVAC får på lag et firma med lang erfaring innenfor kjøling, samtidig som Teknotherm Marine får tilgang til HVAC kompetanse fra Roxel HVAC.

Teknotherm har en historie helt tilbake til 1926, og har vært en stor aktør innen kjøling siden tidlig på 70-tallet. Teknotherm har i dag 17 selskaper innen konsernet og er lokalisert i 12 forskjellige land rundt i verden sier Runar Nilsen. Vi ser at samarbeidet med Roxel vil gi oss tilgang til nye markeder og føler oss trygge på at vår samlede kompetanse vil komme kundene til gode avslutter Nilsen.

Når vi jobber sammen, har felles mål og kompetanse som utfyller hverandre på denne måten, så vil vi være bra rustet for å vinne prosjekter i tiden som kommer, sier Rolf Kristoffersen.

Roxel gruppen har også andre firmaer som vil bidra i samarbeidet. Roxel Product, Roxel Solutions, Roxel Aanestad og Roxel Rental er også innbefattet i samarbeidsavtalen.

Dagens markedsituasjon gjør at firmaer søker sammen, og her har vi funnet en samarbeidspartner som passer oss meget bra, uttaler Rolf Kristoffersen. Dette samarbeidet har vi stor tro på.roxel_hvac Teknotherm_Marine_NY2012_high

Share

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann