Statsminister Erna besøkte Roxel

Statsminister Erna besøkte Roxel

Roxel fikk æren av å ha Statsminister Erna Solberg på besøk, mandag 13. januar.

Statsministerens besøk skyldes en suksesshistorie, hvor Peter Norum er fast ansatt i Roxel Products AS etter å ha gått gjennom Roxels opplæringsprogram og Helse Stavangers “Jobbresept”. Disse programmene er til for å hjelpe mennesker med “hull i CV’en, og gi dem en ny sjanse i arbeidslivet. Roxel ønsket å ære Statsministeren ved å gi en spesiell gave. Trond Ferkingstad stod for overrekkelsen av gaven, og følgende stod å lese i gavebrevet:

 

“I forbindelse med Statsministerens besøk 13.01.2014 vedr. «JOBBRESEPT» har Roxel konsernet vedtatt å opprette to (2) stk stillinger, og døper disse stillingene «ERNA STILLINGER».

Roxel vil sørge for integrering, det vil tilknyttes en fadder til hver stilling og Roxel vil sørge for oppfølging mot de organ som avgir personer til disse stillinger (se nærmere beskrivelse i Roxels opplæringsprogram).

Det spesielle med Erna stillingene er at de som innehar Erna stillingen, 2 ganger i året vil sende en kort status til Erna om hvordan den enkelte opplever situasjonen i stillingen.”

“Tusen takk! Det er virkelig et eksempel til etterfølgelse.” var statsministerens henrykte svar etter den uventede gaven.

 

Vi i Roxel håper å skape flere suksesshistorier med Erna-stillingene i årene som kommer, og oppfordrer flere bedrifter til å følge etter.

Share

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann